Betaling en verzending

Dit is een particuliere website. Je kunt alleen betalen door over te maken.

Bestellen en betalen

Wanneer je sokken hebt besteld krijg je een email met daarin uitgelegd waar je het bedrag voor de sokken en verzendkosten naar kunt overmaken. De sokken die je besteld hebt blijven een week beschikbaar voor je, heb je na een week niks laten horen en niets overgemaakt, dan gaan de sokken terug de winkel in en is de verkoop ontbonden.

Verzending

Je betaalt de werkelijke verzendkosten. De winkelwagen is zo ingesteld dat wordt uitgerekend hoeveel de verzending gaat kosten. Ik verzend naar Nederland en België. Ik gebruik DHL en Postnl. De sokken worden verzonden zodra ik het geld ontvangen heb, maar niet altijd voor 17.00 uur. Het kan dus zijn dat je sokken twee dagen later aankomen. Je ontvangt altijd een bericht wanneer de sokken naar de post gebracht zijn. Als er redenen zijn om later te verzenden staat dat aangegeven op de pagina.

Nederland

  • 1 paar sokken lichter dan 100 gram : 2,88
  • 1 of meerdere paar sokken met een gewicht tussen de 100 en 350 gram: 3,95
  • Meerdere sokkenparen zwaarder dan 350 gram: 5,75

België

  • 1 paar sokken lichter dan 100 gram: 4,65
  • 1 of meerdere paren sokken met een gewicht tussen de 100 en 350 gram: 7,75
  • Meerdere sokkenparen zwaarder dan 350 gram: 9,00

Terugsturen

Als de sokken niet zijn wat je ervan verwacht kun je ze terugsturen. Je krijgt je geld dan terug. Ik betaal dan de verzendkosten naar jou, maar jij betaalt de verzendkosten om ze terug te sturen.

Neem even contact met me op als je sokken wil terug sturen, dan weet ik dat ze eraan komen.