Betaling en verzending

Dit is een particuliere hobby website. Je kunt alleen betalen door zelf over te maken nadat je de zelfgebreide sokken hebt besteld.

Bestellen en betalen

Wanneer je sokken hebt besteld krijg je een email met daarin uitgelegd waar je het bedrag voor de sokken en verzendkosten naar kunt overmaken. De sokken die je besteld hebt blijven een week beschikbaar voor je, heb je na een week niks laten horen en niets overgemaakt, dan gaan de sokken terug de winkel in en is de verkoop ontbonden.

Verzending

Je betaalt de werkelijke verzendkosten. De winkelwagen is zo ingesteld dat wordt uitgerekend hoeveel de verzending gaat kosten. Ik verzend naar Nederland en België. Ik verzend met DHL. De sokken worden verzonden zodra ik het geld ontvangen heb, maar soms de volgende dag. Het kan dus zijn dat je sokken twee dagen later aankomen. Je ontvangt altijd een bericht wanneer de sokken naar DHL gebracht zijn. Als er redenen zijn om later te verzenden staat dat aangegeven op de pagina.

Nederland

  • 1 of meerdere paar sokken met een gewicht tussen de 100 en 350 gram: 3,95
  • Meerdere sokkenparen zwaarder dan 350 gram: 5,75

België

  • 1 of meerdere paren sokken met een gewicht tussen de 100 en 350 gram: 8,40
  • Meerdere sokkenparen zwaarder dan 350 gram: 10,00

Terugsturen

Als de sokken niet zijn wat je ervan verwacht kun je ze terugsturen. Je krijgt je geld dan terug. Ik betaal dan de verzendkosten naar jou terug, maar jij betaalt de verzendkosten om ze terug te sturen.

Neem even contact met me op als je sokken wil terug sturen, dan weet ik dat ze eraan komen.