Sokken over!

Deze blog wordt geschreven nog voor dat de website online is. Ik heb sokken over! Nu kan ik behalve sokken breien ook websites maken dus heb ik het plan opgevat om een website te maken voor mijn mooie zelf op de Wikuna gebreide sokken.

Er gaat wel flink wat denkwerk aan vooraf. Tegen welke prijs wil ik de sokken verkopen? Moet ik een bedrijfje beginnen? Maak ik een echte webshop of gebruik ik WordPress? Ga ik de website uitbreiden om andere mensen ook hun sokken te laten verkopen? Zo ja wat moet die website dan allemaal kunnen? Zet ik mijn sokken nog steeds op marktplaats en maak ik een link? Of kunnen ze alleen met een formulier op deze site kopen? Ga ik ook een blog bijhouden? En zo ja hoe vaak dan? Ga ik meer vertellen over oude sokkenbreimachines?

Antwoorden op deze vragen zullen de komende tijd duidelijk worden in deze blog. Ik ga mijn sokken op mijn eigen manier verkopen.

2 antwoorden op “Sokken over!”

 1. Lieve Karin
  Heb je al reacties gehad op je sokkensite?
  Het ziet er leuk uit.
  En het ik weet dat ze lekker zitten.
  Groetjes van Tima.

  1. Jij bent de eerste 🙂 hij is nog maar net online, ik ga wat doen aan de bekendheid als al de sokken die ik nog heb liggen in de winkel staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.